Jag älskar att prata om det jag bryr mig om. Jag gör det gärna i poddar, på scener eller i chattar. Inför vuxna eller barn. Med sådana som håller med mig och sådana som tycker jag har helt fel. Jag älskar det oavsett. 


Jag utgår alltid från forskning och systematiskt beprövad erfarenhet när jag föreläser om eller diskuterar sex, porr, relationer och samtycke. Jag delar alltid källor på det jag säger. 


Jag gillar dessutom att engagera dem jag pratar med och använder ofta menti eller bikupor för att underlätta individuell reflektion. 


Vill du att jag ska prata om det jag bryr mig om i ett samanhang du har? Hör av dig så löser vi det. Digital föreläsning på skola

50 minuters föreläsning för elever i 2an på gymnasiet. Inkluderade diskussion om vad porr är, ömsesidig kommunikation och övning i källkritik. 


Scenföreläsning på pridefestivaler på olika platser i Sverige

60 minuters föreläsning för intresserade pridebesökare. Hölls tillsammans med Paula Dahlberg och Kerstin Fahl. Inkluderade förklaring till problemen med att se konsumtion och produktion av porr som samma sak, genomgång av hur porrfilter fungerar, bevis för dess brister och presentation av det som funkar.

Exempel på föreläsningar jag hållit:


Aulaföreläsning på skola

90 minuters föreläsning för elever i 2an i gymnasiet. Inkluderade sant och falskt om porrkonsumtion, diskussion om porrberoende och workshop kring kommunikation i sexuella sammanhang. 


Digital föreläsning för föräldraförening på grundskola

120 minuters föreläsning. Inkluderade presentation om vad porr är och hur man kan skilja på problem och lösningar i produktion och konsumtion, sant eller falskt med porrkonsumtionsmyter, diskussion kring hur samhällets porrdebatt påverkar unga, och miniworkshop.